Μυοκτονία

Τα τρωκτικά αποτελούν σοβαρή απειλή για τον άνθρωπο και το περιβάλλον του καθώς είναι φορείς μολυσματικών ασθενειών, με κυριότερη τη λεπτοσπείρωση, και προκαλούν ζημιές σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Με την μυοκτονία επιτυγχάνουμε τον έλεγχο και την αντιμετώπιση του πληθυσμού των τρωκτικών και εξασφαλίζουμε την υγιεινή και την ασφάλεια του χώρου μας.

Για την πρόληψη και την καταπολέμηση των τρωκτικών χρησιμοποιούμε πλαστικούς δολωματικούς σταθμούς ασφαλείας με τρωκτικοκτόνο σκεύασμα για εξωτερικούς χώρους και υπόγεια, είτε παγίδες με κολλητική επιφάνεια για άμεση σύλληψη των τρωκτικών σε εσωτερικούς χώρους, διαμερίσματα, γραφεία.

Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Είναι αντιπηκτικά αίματος ‘’νέας γενιάς’’, εμποδίζουν δηλαδή την πήξη του αίματος στο τρωκτικό ώστε να πεθαίνει από εσωτερική αιμορραγία τουλάχιστον μετά το πρώτο 24ωρο από την κατανάλωση του δολώματος.

Άλλες υπηρεσίες

Απεντόμωση

Η απεντόμωση αναφέρεται στο σύνολο των ενεργειών που αποσκοπούν στον έλεγχο και την αντιμετώπιση του πληθυσμού των εντόμων και των παρασίτων που προσβάλλουν τον άνθρωπο και το περιβάλλον του.
Περισσότερα

Απολύμανση-COVID-19

Σε ευαίσθητους χώρους όπου κρίνεται απαραίτητος ο έλεγχος του μικροβιακού φορτίου, απαιτείται η εφαρμογή της μικροβιοκτονίας. Σε χώρους όπως σχολεία, μέσα μεταφοράς , μαζικής εστίασης, αυξημένου συνωστισμού, κρίνεται επιβεβλημένη η ανάγκη ελέγχου της υγιεινής προς αποφυγή μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών.
Περισσότερα

Εξειδικευμένες Εφαρμογές

Οι εξειδικευμένες εφαρμογές της Υγειοχημικής περιλαμβάνουν υπηρεσίες όπως Yποκαπνισμός, Εφαρμογές για Ξυλοφάγα Έντομα-Τερμίτες, Οικολογική καταπολέμηση Κοριών & Ακάρεων και Απώθηση φιδιών και πτηνών.
Περισσότερα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας με όποιον τρόπο επιθυμείτε για να κλείσετε ραντεβού
Επικοινωνία
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram