Εταιρεία

Λίγα λόγια για εμάς

Από το 1997 η ΥΓΕΙΟΧΗΜΙΚΗ βρίσκεται κοντά στον ιδιώτη και τον επαγγελματία, με συνέπεια και υπευθυνότητα στον τομέα των Απεντομώσεων-Μυοκτονιών και Απολυμάνσεων με ολοκληρωμένες μελέτες-προγράμματα διαχείρισης υγιεινής των χώρων.
Διαθέτει εμπειρία σε εφαρμογές εξυγίανσης σε κτίρια (πολυκατοικίες γραφεία ,αποθήκες), παιδικές κατασκηνώσεις, ξενοδοχειακές μονάδες, νοσοκομεία, βιομηχανικές εγκαταστάσεις, εργαστήρια παραγωγής τροφίμων.
Τα προγράμματα εφαρμογής είναι εναρμονισμένα σύμφωνα με το σύστημα HACCP και η εταιρία μας είναι πιστοποιημένη με τα πρότυπα ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.
Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας από την πολυετή συνεργασία εφαρμογών σε πλοία, μας καθιστά ανταγωνιστικούς στο είδος και κυρίως στην καταπολέμηση των κοριών.
Στόχος μας είναι η εξυπηρέτηση των πελατών και η αντιμετώπιση κάθε είδους προβλήματος στον τομέα της υγιεινής και της ασφάλειας στον χώρο των εγκαταστάσεων τους.
Αρχή μας η ικανοποίηση του πελάτη με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Υπηρεσίες

Απεντόμωση

Η απεντόμωση αναφέρεται στο σύνολο των ενεργειών που αποσκοπούν στον έλεγχο και την αντιμετώπιση του πληθυσμού των εντόμων και των παρασίτων που προσβάλλουν τον άνθρωπο και το περιβάλλον του.
Περισσότερα

Απολύμανση-COVID-19

Σε ευαίσθητους χώρους όπου κρίνεται απαραίτητος ο έλεγχος του μικροβιακού φορτίου, απαιτείται η εφαρμογή της μικροβιοκτονίας. Σε χώρους όπως σχολεία, μέσα μεταφοράς , μαζικής εστίασης, αυξημένου συνωστισμού, κρίνεται επιβεβλημένη η ανάγκη ελέγχου της υγιεινής προς αποφυγή μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών.
Περισσότερα

Μυοκτονία

Τα τρωκτικά αποτελούν σοβαρή απειλή για τον άνθρωπο και το περιβάλλον του καθώς είναι φορείς μολυσματικών ασθενειών, με κυριότερη τη λεπτοσπείρωση, και προκαλούν ζημιές σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
Περισσότερα

Εξειδικευμένες Εφαρμογές

Οι εξειδικευμένες εφαρμογές της Υγειοχημικής περιλαμβάνουν υπηρεσίες όπως Yποκαπνισμός, Εφαρμογές για Ξυλοφάγα Έντομα-Τερμίτες, Οικολογική καταπολέμηση Κοριών & Ακάρεων και Απώθηση φιδιών και πτηνών.
Περισσότερα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας με όποιον τρόπο επιθυμείτε για να κλείσετε ραντεβού
Επικοινωνία
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram