Απολύμανση-COVID-19

Σε ευαίσθητους χώρους όπου κρίνεται απαραίτητος ο έλεγχος του μικροβιακού φορτίου, απαιτείται η εφαρμογή της μικροβιοκτονίας. Σε χώρους όπως σχολεία, μέσα μεταφοράς , μαζικής εστίασης, αυξημένου συνωστισμού, κρίνεται επιβεβλημένη η ανάγκη ελέγχου της υγιεινής προς αποφυγή μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών.

Επίσης σε περιπτώσεις προσβολής από τρωκτικά ή χώρων με κρούσματα μολυσματικών ασθενειών, επιβάλλεται η ανάγκη εξυγίανσης του χώρου με μικροβιοκτονία. Η εφαρμογή επιτυγχάνεται με χρήση ειδικών σκευασμάτων εγκεκριμένων από τον ΕΟΦ, με ευρύ φάσμα δράσης σε ιούς, βακτήρια και μύκητες. Κατά την εφαρμογή χρησιμοποιείται ειδικό μηχάνημα εκνέφωσης (νεφελοποιητής-fogger) είτε ψεκαστήρας χαμηλής πιέσεως.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ COVID-19 KAI AΛΛΟΥΣ ΙΟΥΣ

Αποτελεσματική αντιμετώπιση των ιών COVID-19, της γρίπης και της ηπατίτιδας, καθώς και άλλων βακτηρίων και μυκήτων.

Χρησιμοποιούνται μη τοξικά σκευάσματα, εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ, που μπορούν να εφαρμοσθούν σε όλους τους χώρους. Με την χρήση νεφελοποιητή (fogger), επιτυγχάνεται εξαιρετική ικανότητα διείσδυσης των απολυματικών, ακόμη και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία ενός χώρου, καταπολεμώντας όλο το φάσμα των πιθανών εστιών μόλυνσης.

Άλλες υπηρεσίες

Απεντόμωση

Η απεντόμωση αναφέρεται στο σύνολο των ενεργειών που αποσκοπούν στον έλεγχο και την αντιμετώπιση του πληθυσμού των εντόμων και των παρασίτων που προσβάλλουν τον άνθρωπο και το περιβάλλον του.
Περισσότερα

Μυοκτονία

Τα τρωκτικά αποτελούν σοβαρή απειλή για τον άνθρωπο και το περιβάλλον του καθώς είναι φορείς μολυσματικών ασθενειών, με κυριότερη τη λεπτοσπείρωση, και προκαλούν ζημιές σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
Περισσότερα

Εξειδικευμένες Εφαρμογές

Οι εξειδικευμένες εφαρμογές της Υγειοχημικής περιλαμβάνουν υπηρεσίες όπως Yποκαπνισμός, Εφαρμογές για Ξυλοφάγα Έντομα-Τερμίτες, Οικολογική καταπολέμηση Κοριών & Ακάρεων και Απώθηση φιδιών και πτηνών.
Περισσότερα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας με όποιον τρόπο επιθυμείτε για να κλείσετε ραντεβού
Επικοινωνία
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram