Εξειδικευμένες Εφαρμογές

Yποκαπνισμός

Σε χώρους πλοίων, αποθήκες, container, φορτηγά, βαγόνια

Ο υποκαπνισμός (Fumigation), είναι μια μέθοδος απεντόμωσης η οποία γίνεται με τη διοχέτευση σκευάσματος σε μορφή αερίου σε στεγανοποιημένο χώρο, για την αντιμετώπιση διάφορων παρασίτων- εντόμων.

Με τον υποκαπνισμό είναι δυνατόν να ελεγχθούν όλα τα στάδια ζωής του παρασίτου τα οποία είναι το αυγό, η προνύμφη, η νύμφη και το τέλειο έντομο, πάντα σε συγκεκριμένες θερμοκρασίες. Η αποτελεσματικότητα του υποκαπνισμού (Fumigation) οφείλεται στην υψηλή διεισδυτικότητα που το χαρακτηρίζει αφού μπορεί να φτάσει σε σημεία που δεν φτάνει ο ψεκασμός.

Εφαρμογές για Ξυλοφάγα Έντομα-Τερμίτες

Οικολογική καταπολέμηση Κοριών & Ακάρεων

Η οικολογική απολύμανση με υπέρθερμο ατμό είναι εξαιρετική λύση για την απαλλαγή από τους κοριούς και τα ακάρεα. Με την τεχνική του ξηρού ατμού τα έντομα και τα αυγά τους υφίστανται θερμικό σοκ και εξουδετερώνονται. Δεν γίνεται χρήση χημικών σκευασμάτων και είναι διαδικασία οικολογική και φιλική στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Απώθηση φιδιών και πτηνών

Προστασία με χρήση μη τοξικών, απωθητικών σκευασμάτων, φιλικά προς το περιβάλλον. Έχουν δράση προληπτική, εμποδίζοντας την είσοδο των ερπετών σε ένα χώρο και κατασταλτική καθώς απομακρύνουν τα είδη υπάρχοντα εντός του χώρου. Για τα πτηνά συγκεκριμένα τοποθετούνται μεταλλικές ακίδες αποτροπής.

Άλλες υπηρεσίες

Απεντόμωση

Η απεντόμωση αναφέρεται στο σύνολο των ενεργειών που αποσκοπούν στον έλεγχο και την αντιμετώπιση του πληθυσμού των εντόμων και των παρασίτων που προσβάλλουν τον άνθρωπο και το περιβάλλον του.
Περισσότερα

Απολύμανση-COVID-19

Σε ευαίσθητους χώρους όπου κρίνεται απαραίτητος ο έλεγχος του μικροβιακού φορτίου, απαιτείται η εφαρμογή της μικροβιοκτονίας. Σε χώρους όπως σχολεία, μέσα μεταφοράς , μαζικής εστίασης, αυξημένου συνωστισμού, κρίνεται επιβεβλημένη η ανάγκη ελέγχου της υγιεινής προς αποφυγή μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών.
Περισσότερα

Μυοκτονία

Τα τρωκτικά αποτελούν σοβαρή απειλή για τον άνθρωπο και το περιβάλλον του καθώς είναι φορείς μολυσματικών ασθενειών, με κυριότερη τη λεπτοσπείρωση, και προκαλούν ζημιές σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
Περισσότερα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας με όποιον τρόπο επιθυμείτε για να κλείσετε ραντεβού
Επικοινωνία
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram